Nieuws

Count your Blessings, not your problems

Hoe je met de juiste instelling en wat interessante experimenten, alle tekortkom… Lees meer

Voldoende Slapen is net zo essentieel als Voeding!

Het belang van een flinke dosis aan Vitamine Zzz… Lees meer

Hoe jij je Motivatie Motor weer kan laten gieren!

Chaos, Hysterie, Paniek, Radeloosheid.. kortom.. je ziet het even niet meer zitt… Lees meer

Ben jij klaar voor een LifeStyle Lente Schoonmaak?

Laat je inspireren door deze 7 LifeStyle Lente Schoonmaak Acties De lente is i… Lees meer

Ben jij klaar voor een LifeStyle Lente Schoonmaak?


De lente is in het land. De verandering van seizoen is een mooie gelegenheid om niet alleen met de bezem door je huis te gaan, maar het groter aan te pakken tot een ‘Lifestyle Lente Schoonmaak’.

1)    De bezem door alles wat je op dit moment tolereert

Iets wat je tijd, aandacht en energie kost, kan maar beter iets zijn wat de moeite waard is. Voorkom frustraties en stel daar grenzen in. Laat het aan iemand anders over, door taken te delegeren, kom tot nieuwe afspraken met een duidelijkere taakverdeling. Baker de tijd in waarin je dat wat je tolereert de aandacht geeft. “Out of Error! Make it Better


2)    Wat zet je bij het grofvuil?
Dat kan letterlijk de rommel van zolder, uit de schuur of de garage zijn. Als je er niets meer aan hebt, doe het weg. Dat kunnen ook je eigen negatieve gedachtes zijn over jezelf die je niet gaan helpen om blij de dag te beginnen, of een relatie waar je in investeert maar niets voor terug krijgt. Let it Go! Klinkt dit wel heel erg rigoureus in de oren, hou het dan bij je, maar ga er dan wat zorgvuldiger mee om. Geef het een mooie plek, doe er wat mee, misschien nog wel meer dan wat je tot nu toe gedaan hebt. ”Take it, or leave it

3)    Gooi je To Do lijstje zo af en toe gewoon weg.
Sommige mensen hebben voor maanden, misschien soms wel voor jaren iets op hun programma staan wat ze belangrijk vinden, maar gewoon niet doen. Vriendelijker gezegd, niet aan toe komen. Haal het van je prioriteitenlijstje af en bedenkt eerst eens goed waarom je aan dat geen wat er steeds weer op komt te staan überhaupt aandacht zou besteden. Als je redenen hebt gevonden waarom het belangrijk genoeg zou zijn, zet je hem weer op je To Do lijst om er nu werkelijk wat mee te doen. “Do it!”

4)    Laat blinken wat jij het liefste zou willen.
Maak het helder, poets het op, steek je energie in wat jij nu werkelijk zelf zou willen en… Stel een doel die inspirerend genoeg met stappen die Motiveren om nu werkelijk in Actie te komen voor de gewenste Resultaten. Ben je bereid om er iets voor te doen? “Ready, Set, GO!”


5)    Verfris een dagelijkse gewoonte
.
Welke dagelijkse gewoonte kan wel eens een poets beurt gebruiken? Wees daar creatief in. Bijt je nagels? Ga dan naar de manicure, zodat het te zonde zou zijn om daar je tandjes in te zetten. Drink je veel koffie of frisdrank? Kies dan voor een verse vruchtensap of smoothie. Ga in plaats van neerploffen op de bank met een zak chips als je thuis komt, een wandeling maken en laat de wind door je haren blazen. “Pimp Your Daily habit”.

6)    Breng kleur aan.
Breng kleur in je huis, in je leven, laat de zon schijnen, ook al regent het buiten. Je zult er zelf voor moeten zorgen dat een omgeving zo zal zijn waar jij je prettig in voelt. Breng kleur aan in je keuken en op je bord en boven alles, vergeet je glimlach niet! “Make it beautiful” & “Be beautiful”.

7)    Onderhouden.
Alles wat je nu hebt aangepakt zal onderhouden moeten worden. Als je de juiste keuzes eerder hebt gemaakt, kan het er alleen maar beter op worden. Het gaat om (ver-)zorgen, onderhouden, koesteren, beminnen.. Zorg voor de dagelijkse lentekriebels.
Spring is session

Kortom, onderhoud je omgeving, je lichaam, zorg voor een ontspannen gemoedsrust en positieve gedachtes. Maak je klaar voor een geweldige zomer, in de Lente!


Ben jij toe aan vernieuwing en verfrissing op zakelijk of persoonlijk vlak en wil je de luxe van een Personal Coach in huis halen? Meld je aan en wij spreken elkaar snel!
http://ima-trainingenbegeleiding.nl/index.php/wat-kun-je-verwachten of bel voor direct contact naar Mirella Bosch Tel: 06-24508727. See You!